Privacy verklaring Tulpax Autoschadebedrijf

Tulpax hecht veel waarde aan het beschermen van persoonlijke gegevens die u aan ons verstrekt. In het kader van het verwerken van gegevens waarborgt en respecteert Tulpax uw privacy, onder andere door naleving van de wet Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).

Doel van de gegevensverwerking

Bij bezoek aan deze website kan Tulpax gegevens van u verwerken. Dit kan bijvoorbeeld gaan om gegevens die u via een vragenformulier op de website hebt ingevuld. Voor het verwerken van gegevens, die Tulpax via deze website ontvangt, zal Tulpax voorafgaand om uw toestemming vragen.

Uw recht van verzet

Tulpax verzoekt bij de aanvraag van een dienst of product om uw persoonsgegevens. Uw gegevens gebruiken wij voor het accepteren van uw aanvraag, het uitvoeren van de overeenkomst,risicobeheer en voor marketingdoeleinden. Als u inzage, wijziging of verwijdering wenst in de door ons bijgehouden persoonsgegevens die niet langer noodzakelijk zijn voor de uitvoering van de overeenkomst, dan kunt u dit kenbaar maken aan Tulpax afdeling Retail.

Beveiliging

Bij Tulpax worden uw persoonlijke gegevens beveiligd op servers in een omgeving die bescherming biedt tegen ongeoorloofde toegang en publicatie en ongeoorloofd gebruik van de gegevens door onbevoegden binnen en buiten de Tulpax organisatie.

Contact

Contact Informatie.

Heeft u nog vragen na het bekijken van onze site, neemt u dan gerust telefonisch contact op met de heer Theo van Beuren of per email. Voor een offerte aan te vragen, kunt u het onderstaand e-mailadres gebruiken of het invulformulier invullen en versturen.

Ons bedrijf bevind zich op het industrieterrein Westpoort Amsterdam vlakbij de Coentunnel. Neem de A10 richting de Coentunnel. Neem de afrit richting s101 vanaf de A10. Aan het einde van de afrit ga links onder het viaduct door de Coenhavenweg in Westpoort op. Weg vervolgen naar de Petroleumhavenweg. Sla rechtsaf om op de Petroleumhavenweg te blijven. Na 500m vind u uw bestemming Tulpax Autoschadespecialist links.


Openingstijden:

Maandag t/m Vrijdag 8:00 - 17:00

Zaterdag op afspraak

mail icon Email: info@tulpax.nl
telefoon icon Telefoon: 020-614 87 00
telefoon icon Mobiel: 06-578 716 87
www icon Website: www.tulpax.nl
marker icon Adres: Petroleumhavenweg 24, 1041 AC,
Amsterdam, Westpoort nr. 1333, Nederland
KvK: Amsterdam nr. 33290589Snel contact opnemen

Naam

Email

Onderwerp

Bericht